Opel Combo Van Enjoy L1H1 MT5 1,5 CDTi / 75kW | BARTH GO
Vozidlo momentálně není dostupné nebo bylo prodáno.

Opel Combo Van Enjoy L1H1 MT5 1,5 CDTi / 75kW

Opel Combo VAN je především skvělou a na vše připravenou dodávkou a perfektním, univerzálním užitkovým vozem. Nabízí výjimečný nákladní prostor a také výběr ze dvou délek karoserie a z množství variant provedení. Titul Mezinárodní dodávka roku nezískal rozhodně náhodou. Může se ale pochlubit i tím, že jezdí jako normální osobní auto. Nabízí pohodlí, kultivovanou jízdu a bohatou sadu asistenčních a bezpečnostních systémů, jakou ani leckterá auta řadící se mezi prémiové nenabízejí. Tohle je vážně dobrá dodávka.

Nové Skladem Na operák Doručíme po ČR Sleva: 23%

Vyberte způsob financování

Hotově / převodem

338 760 Kč

bez DPH

Nabídka pro:
Běžná cena vč. DPH
534 203 Kč
Ušetříte
124 303 Kč
Sleva
23 %
Vaše cena bez DPH
338 760 Kč
Vaše cena s DPH
409 900 Kč

Parametry

Obj. číslo
H-21-032230033
Pohon/Palivo
Nafta
Převodovka
Manuální
Rychlostní stupně
5
Výkon
75 kW
Barva
White Jade
Emisní limit
-

Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku

Extra výbava

Příprava na tažné zařízení,
Plnohodnotné rezervní kolo 16" ,
Digitální tuner DAB/DAB+/DMB-R,
Tažné zařízení,
Sada Profi,

Sériová výbava

Elektronický stabilizační systém ESP, Protiblokovací systém brzd (ABS) s brzdovým asistentem, Trakční systém (TCPlus), Asistent pro rozjezd do kopce, Airbag řidiče, Signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů, Centrální zamykání s dálkovým ovládaním, Denní svícení, automatické zapínání světel, Elektrické ovládání předních oken, Palubní počítač, Informační displej, Sedadlo řidiče nastavitelné v 6 směrech s loketní a bederní opěrkou, Pevné (nenastavitelné) sedadlo spolujezdce, Odkládací prostor pod sedadlem řidiče, Výškově a podélně nastavitelný volant, Komfortní volant, Tempomat, Manuální klimatizace, Elektrická zásuvka 12V v přední konzoli, Audiosystém 4.0, Bluetooth, 4 reproduktory, USB, Odkládací konzole nad čelním sklem, Úložný prostor v předních dveřích, Držáky nápojů v palubní desce, Posuvné neprosklené dveře, na straně spolujezdce (jen XL verze), Neprosklené asymetrické zadní dvojkřídlé dveře, Plechová příčka mezi kabinou a nákladovým prostorem, 6 kotvících bodů v nákladovém prostoru, Horní část nárazníků v barvě karosérie, Elektricky ovládaná a vyhřívaná zrcátka v barvě karosérie, Černé kliky dveří a boční lišty, Sada na opravu pneumatik, 15" ocelové ráfky se středovými kryty.
Vozidlo momentálně není dostupné nebo bylo prodáno.
Předváděcí jízda auto - detail vozidla - auta
Výkup auta protiúčet - detail vozidla - auta
BARTH Club - detail vozidla
Doprava po ČR - detail vozidla - BG

Naposledy prohlížená vozidla