Volkswagen T-Cross Life 7DSG 1.0TSI / 85kW | BARTH GO
Vozidlo momentálně není dostupné nebo bylo prodáno.

Volkswagen T-Cross Life 7DSG 1.0TSI / 85kW

T-Cross je plnokrevným modelem, který se zařadil do rodiny městských crossoverů a má co nabídnout. Na první pohled zaujme stylovým vzhledem, už po krátkém seznámení přidá i další trumfy vypilované s klasickou německou důkladností. Oblíbené kompaktní SUV má oproti předechůdci vylepšený design, rozšířenou sériovou výbavu, nové technické prvky a nově koncipovaný, velmi kvalitní interiér. Po rozjetí oceníte i další přednosti – velice pohodlný podvozek, výborný výhled z auta, skvělé ovládání vozu.

Nové Skladem Na operák Doručíme po ČR Sleva: 7%

Vyberte způsob financování

Hotově / převodem

413 140 Kč

bez DPH

Nabídka pro:
Běžná cena vč. DPH
536 700 Kč
Ušetříte
36 800 Kč
Sleva
7 %
Vaše cena bez DPH
413 140 Kč
Vaše cena s DPH
499 900 Kč

Parametry

Obj. číslo
H-20-622100086
Pohon/Palivo
Benzín
Převodovka
Automatická
Rychlostní stupně
7
Výkon
85 kW
Barva
šedá "Limestone" metalíza
Emisní limit
-

Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku

Extra výbava

šedá "Limestone" metalíza,
Parkovací systém ParkPilot,
- signalizace překážek vpředu i vzadu,
Zimní paket,
- vyhřívání předních sedadel,
- ukazatel úrovně kapaliny ostřikovačů,
- vyhřívané trysky ostřikovačů,

Sériová výbava

16" kola z lehkých slitin "Belmont". stříbrné. 16" x 6J. pneumatiky 205/60 R16. 2 reproduktory. vpředu. Asistent pro rozjezd do kopce. Audiosystém "Composition". 6,5" dotykový displej. 2 USB-C porty. Bluetooth telefonní rozhraní. FM příjem. Automatický spínač světlometů. Coming home (manuální). Leaving home. Blind Spot senzor a Rear Traffic Alert. systém hlídání slepého úhlu na vnějším. zpětném zrcátku. sledování provozu za vozem. Boční a hlavové airbagy. boční a hlavové airbagy řidiče a. spolujezdce. hlavové airbagy vzadu. Čelní airbagy řidiče a spolujezdce. s možností deaktivace u spolujezdce. Čelní sklo tepelně izolující. reflektující infračervené záření. Černé střešní ližiny. Dálkově ovládané centrální zamykání. 2 dálkové sklopné klíče. Dělená sklopná a posuvná zadní sedadla. Dojezdové rezervní kolo. eCall. Elektrické ovládání oken. Elektronický stabilizační program ESP. s impulsem do řízení, ABS, ASR, EDL a. EDTC. Front Assist. systém sledování provozu. funkce nouzového brzdění. Halogenové přední světlomety. Interiérový dekor "Pineapple". dekor přístrojové desky. ISOFIX na sedadle spolujezdce. příprava pro upevnění dětské sedačky. na sedadle spolujezdce. Kryt zavazadlového prostoru. Lane Assist. systém pro udržování vozu v jízdním. pruhu. LED zadní světla. Madlo ruční brzdy v kůži. Madlo řadicí páky v kůži. Make-up zrcátka ve slunečních clonách. Manuální klimatizace. Multifunkční 3ramenný kožený volant. hlavice řadicí páky v kůži. s pádly pro řazení převodovky DSG. Nekuřácké provedení. přihrádka a 12V elektrická zásuvka. vpředu. Odkládací kapsy. na zadní straně předních sedadel. Omezovač rychlosti. Osvětlení zavazadlového prostoru. Paket Světla a výhled. dešťový senzor. vnitřní zpětné zrcátko s automatickou. clonou. funkce Coming Home a Leaving Home. Palubní literatura v českém jazyce. Palubní počítač "Plus". PreCrash. proaktivní bezpečnostní systém. v případě elektronického vyhodnocení. rizika nehody dojde k automatickému. dovření oken, příp. panoramatického. okna, natlakování brzd a přitažení. bezpečnostních pásů. Sada nářadí a zvedák vozu. Sklopné opěradlo sedadla spolujezdce. Středová loketní opěrka vpředu. Systém kontroly tlaku v pneumatikách. Systém rozpoznání chodce. Systém sledování únavy řidiče. Tříbodové bezpečnostní pásy. přední sedadla. Tříbodové bezpečnostní pásy. vnější zadní sedadla. Varování nezapnutých bezpečnostních pásů. akustické i grafické. pro přední i zadní pásy. Vnější zpětná zrcátka el. nastavitelná. a vyhřívaná. Vnitřní zpětné zrcátko. s automatickou clonou. Volkswagen Connect. Výstražný trojúhelník. Výškově nastavitelná přední sedadla. Zásuvka pod sedadlem spolujezdce.
Vozidlo momentálně není dostupné nebo bylo prodáno.
Předváděcí jízda auto - detail vozidla - auta
Výkup auta protiúčet - detail vozidla - auta
BARTH Club - detail vozidla
Doprava po ČR - detail vozidla - BG
Bohuslav Nyč

Bohuslav Nyč

prodejce vozů Volkswagen

bohuslav.nyc@autocentrum.cz733 149 990
Lukáš Krupička

Lukáš Krupička

prodejce vozů Volkswagen

lukas.krupicka@autocentrum.cz778 533 116
Zbyněk Korejtko

Zbyněk Korejtko

prodejce užitkových vozů Volkswagen

zbynek.korejtko@autocentrum.cz605 221 055
Eva Jiroutková

Eva Jiroutková

specialista operativního leasingu

eva.jiroutkova@autocentrum.cz778 533 129

Naposledy prohlížená vozidla