Piaggio Beverly 300 | BARTH GO
Výpis motocyklů

Tento motocykl si zobrazilo již 13 návštěvníků.

Aktuálně si tento motocykl prohlíží další 1 člověk.

Piaggio Beverly 300
Piaggio Beverly 300
Piaggio Beverly 300

Piaggio Beverly 300

Model Beverly ztělesňuje stále dynamičtější osobnost. K eleganci, kterou se stroj vždy vyznačoval, se nyní přidávají ostré a výrazné linie s detaily, které podtrhují drsnou motocyklovou image skútru.

Beverly je sice na první pohled elegantní městský skútr, ale jeho spolehlivost, výkon a jízdní vlastnosti znamenají, že není žádným nováčkem, i když se společně vydáte do terénu. Prostorný podsedlový prostor, dostatečně velký pro uložení dvou přileb, a některé změny provedené za účelem vytvoření pohodlnější jízdní pozice z něj dělají ideálního společníka pro víkendové výlety. 
Co se týče estetické stránky, je zde řada stylových kovových detailů, jako je nosič zavazadel, stupačky spolujezdce, rám přístrojové desky, které dokonale vyzdvihují nové tmavě hnědé sedlo s dvojitým prošíváním.

Nové Na objednání Doručíme po ČR
Stáhnout PDF
Poslat e-mailem

Vyberte možnost financování

Hotově / převodem

99 091 Kč

bez DPH

Vaše cena bez DPH
99 091 Kč
Vaše cena s DPH
119 900 Kč

Parametry

Obj. číslo
B-22-000002106
Hmotnost
170 kg
Objem motoru
278 ccm
Výkon
19 kW
Výška sedadla
790 mm
Barva
Dle vlastního výběru
Martin Blažek

Martin Blažek

prodejce motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz778 716 198

Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku

Výbava

Model Beverly ztělesňuje stále dynamičtější osobnost. Elegance, kterou se stroj vždy vyznačoval, byla zkombinována s ostrými, výraznými liniemi a detaily, které podtrhují drsnou a sportovní image skútru. Opravdové italské mistrovské dílo, které střídá tvary, materiály a barvy a které ti vyrazí dech ještě předtím, než nasedneš.

Všestrannost na prvním místě: skútr Beverly, který je již více než dvě desetiletí symbolem elegance a hbitosti a je nejoblíbenějším ze všech vozů na vysokých kolech, se stále vyvíjí a překvapuje. Je to již 20 let, co model Beverly vstoupil na scénu a zaznamenal rekordní prodeje. Neusnul však na vavřínech a vymanil se z tradičních kategorií, čímž se stal skutečně všestranným crossoverem.

Tento technicky vyspělý model Beverly je navržen pro městské dojíždění v mnoha jeho podobách a situacích a díky své svižnosti a skvělým jízdním vlastnostem je ideálním společníkem do města i na delší vzdálenosti, přičemž nabízí dostatek místa pro spolujezdce, který se může podílet na zábavě a pohodlí.

Předváděcí jízda motorka - detail motocyklu - motorky
Výkup motorky protiúčet - detail motocyklu - motorky
BARTH Club - detail motocyklu
Doprava motocyklu po ČR - detail motocyklu (BG)

Naposledy prohlížené motocykly

Nové Na objednání
Doručíme po ČR
yamaha-mt-09-spna-objednani-ve-vyrobe-ostatni-6582def19e954.jpg

Auto se nepodařilo přidat do oblíbených

Yamaha MT-09 SP

Naše cena
260 322 Kč bez DPH
Chci to
Chci to