Vespa GTS 300 Super Tech | BARTH GO
Výpis motocyklů

Tento motocykl si zobrazilo již 13 návštěvníků.

Aktuálně si tento motocykl prohlíží další 1 člověk.

Vespa GTS 300 Super Tech
Vespa GTS 300 Super Tech
Vespa GTS 300 Super Tech

Vespa GTS 300 Super Tech

Moderní Vespa pro jezdce, kteří chtějí být o krok napřed a při svých dobrodružstvích na dvou kolech využívat výhod nejnovějších technologií.

Vespa GTS Super s osvěženým designem je připravena vydat se s tebou na dobrodružnou cestu a poskytnout ti spoustu vzrušení. Její sportovní duše přichází s nejnovějšími příklady technologií začleněných novými a překvapivými způsoby. Tato řada nabízí mnohem víc než jen změnu barvy a každému hrdému majiteli nabízí spoustu možností, jak vyjádřit svůj vlastní styl a individualitu.

Nové Na objednání Doručíme po ČR
Stáhnout PDF
Poslat e-mailem

Vyberte možnost financování

Hotově / převodem

151 157 Kč

bez DPH

Vaše cena bez DPH
151 157 Kč
Vaše cena s DPH
182 900 Kč

Parametry

Obj. číslo
B-22-000002255
Hmotnost
158 kg
Objem motoru
278 ccm
Výkon
17 kW
Výška sedadla
790 mm
Barva
Dle vlastního výběru
Martin Blažek

Martin Blažek

prodejce motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz778 716 198

Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku

Výbava

Modelový rok 2022.

Všechny nejnovější technologie se snoubí s nadčasovým designem Vespy mezi všemi lesklými a matnými barvami, které vdechují život do elektrizujících her se světlem a kontrastem. Vynikají zde technické povrchové úpravy v teplé šedé a neonově zelené, stejně jako sedlo s kosočtvercovým lisovánim a kontrastním prošíváním - a to ani nemluvě o péči věnované všem detailům, díky kterým je Vespa skutečně nenapodobitelná.

Vespa GTS SuperTech nabízí jedinečný zážitek z jízdy a zvyšuje pohodlí při cestování s několika speciálními prvky, jako je osvětlená přihrádka na helmu s rohožkou. nezaměnitelnou výbavou GTS SUpertech je plně digitální přístrojová deska s plně barevným 4,3” TFT displejem, který slouží jako palubní počítač. Displej také funguje jako navigační systém, jenž doprovází jezdce na cestě díky pokynům v podobě piktogramů. 

Předváděcí jízda motorka - detail motocyklu - motorky
Výkup motorky protiúčet - detail motocyklu - motorky
BARTH Club - detail motocyklu
Doprava motocyklu po ČR - detail motocyklu (BG)